29 Eylül 2010 Çarşamba

neyleyim parayı pulu,ben,ben olmadıktan sonra ...

Bakamıyor musun yoksa gözlerime? Utanıyor musun yoksa?Yok canım mümkün değil.Tanıyorum çünkü seni. Yalnız değilsin aslında.Etrafındakilerin mutsuzluğundan nemalanan sayısı az değil.Bu da onların mutluluk kaynağı.Aslında sen daha iyi bilirsin.Bana sorma..

Malzeme çıkmadı mı burdan sana? Hadi canım mümkün değil..Gözlerini kısıp,tarayıcılarını açtın mı tamamdır. Bugünkü beslenme malzemen işleyip dağıtman için iki gün yeter sana..

Yükselmek mi derdin? Eee atsana iki omuz darbesi.. 
Bütün yollar açık sana..

Ah be canım..Devir senin devrin..
Biz çok saf salak kalıyoruz yanında.. 

Olsun be canım hak yerini bulur nasılsa..







28 Eylül 2010 Salı

Üstad'a...




Unutmamışsın,kahveyi şekerli içerim ben.Çok uzun süredir,sadece kendimle paylaşıyorum şekerli kahvemin keyfini..

Kahve keyfinde ,sen bana hikayeler anlatırken,ellerim yanaklarında geziyor olmalıydı oysa..Sen bana ''gözlerin,ah o gözlerin'' derken
ben senin gözlerindeki anlamda kaybolmalıydım oysa..
İlk buluşmamızdaki gibi sen heyecanla bizi anlatırken,ben o heyecandan titremeliydim oysa..Biz özlemlerimizden bahsederken mesafeleri unutmalıydık oysa..

Şekerli,pek bi şekerli kahvemizin keyfi..
Aaahh bee,tadından yenmez şimdi ..


21 Eylül 2010 Salı

deli kızın türküsü..

Herşey,kaybetmeyi göze almakla başladı.Ben öyle sanmıştım.Ama ben öyle sanmıştım. Sakızlı yunan rakımı içiyorum.Deniyorum aslında,tadını merak edip almıştım. Sigaralarımı arka arkaya yakıyorum. Kelimelerimi biriktiriyorum zihnimde. Herşey kaybetmeyi göze almakla başladı..

Acemice bahçemin toprağını eşeliyorum,kazıyorum ellerimle,gömüyorum sonra teker teker.. Hayal kırıklıklarım,umutsuzluğum,anlık mutsuzluklarım,endişelerim.. Unuttuğum bişey var mı? Hüznümü de atayım içine.Örtüyorum artık üzerini. Veda edilen sevgilinin ardından bakar gibi bakıyorum toprağa şimdi. Bu ilk değil,son da olmayacak belki.Belki bir çok kez daha toprağa gömeceğim gelir geçer duygularımı.''Bu duygularımın gelip geçmesine izin veriyorum'' diyeceğim. Trans hali aslında bu bir nevi.İyi geldi mi sana? Bilmem ki..

Nerde bıraktım acaba ben içimdeki deli kızı. Ne zaman, nerden geçerken uçurdum ki? En iyi arkadaşımmış meğer,kaybedince anladım. Çok özlüyorum o kızın kikirik, delişmen hallerini.Rüzgara karşı dört nala koşan bir atın üzerinde hayal ediyorum kendimi. Zihnim bomboş,yalnızca rüzgarı hissediyorum yüzümde. Hiç bilmediğim,sonunu göremediğim bir yere gidiyorum onunla...

Şarj olmak lazım yine de.. Herkese,herşeye rağmen,yine de..

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.