15 Ocak 2009 Perşembe

ah be canım...

ne zordur beklemek.belirsizlik varsa hele azaptır bazen.ne olacağını kestiremezsin. varsayımlar yorar seni.bir an önce neyse olsun artık dersin.neyse olsun.razıyım. yaslanmaya çalışırken birine sendelemek neden ki? sağlam duramayan hangimiz? bırak artık ne olacaksa olsun mu ? komiksin sanki :)

ekip iyiydi bugün.çok keyifli geçti eğitim.uzun ama keyifli.verdiğinin karşılığının olduğunu görmek haz veriyor insana.yatırım bir anlamda insana.ekiyorsun.biçeceksin. ekibin genç olması da enerjik tutuyor insanı.

yoruldum be canım.huzur,dinginlik peşinde olduğun biliyorum.yine sen yapacaksın biliyorsun.yola devam.belki yine yalnız.bilemezsin ki.koşulsuz teslimiyeti tekrar konuşmam gerek kendimle.

gereği düşünüldü.yargılama süreci devam edecek.karar,bir sonraki duruşmada,tanıklar ve sanık dinlendikten sonra verilecek.adalete güvenimiz sonsuz :)

kendinle kal be canım..hız kestiğini hisset,dinle,düşün,yarın kendine çiçek almayı da unutma :))) bash bash....

0 dedim gitti diyen..:

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.