8 Mayıs 2009 Cuma

aşık olasım var çok fenaa...




''Ya eksik kaldım ya fazla sevdim. Ortayı tutturamadım bir türlü. Çok ağladım. Ağlattım belki de. Uykuyla uyanıklık arasında gidip gidip gelmeler yaşadım. Kendimi verdim. Kendimden geçtim. Ama sevmekten asla vazgeçmedim.''

Sevgili beenmaya'nın yazdıklarını okuyunca 'işte bu yaa' dedim kendime. aşık olasım var zati bahara inat çok fena. ay lav yu diyesim var pek bi fena.korkar ya insanlar bunu söylemekten. 'ay ama bunun için çookk eerrkeeennn :P ' ee guzum ben çiçeği de severim, uğurböcüğünü de, kuzuları,tavşanları,Sabuş'umu, kızımı, işimi... bak ne sevecenmişim ben. kasma be gözüm. hayat çok kısa. ölüyorum,geberiyorum demiyorum ki ben sana. sensiz yapamam hiç demiyorum. seviyorum üleeennn. daha güzel bi cümle var mı yaw. bilen beri gelsin.

denenmişi deniyosun. hata ediyorsun demiştin ya bana. haklıydın. olmuyor zati bir başına. sildim gitti nümeronu zati. güvenmiyorum bu telefon nümeroları konusunda kendime. balık hafızalıyım ya ben. neden kızdığımı unutup arıyorum ya da aradığında bişey olmamış gibi konuşuyorum. kin tutamam zati biliyorum da.. en iyisi hayatından tamamen çıkarıp numarayı da silmek. temiz iş..

elentrik kaçırıyorum bu aralar.. Aşk nerdeysen çık dışarııı.. kih kih :))

7 dedim gitti diyen..:

Deola dedi ki...

gerçekten aşık olasım var çok fenaa :)

Hayalbemol dedi ki...

Hiç beklenmeyen bir anda çıkıverir aşk,
nerden geldiğini söylemez.
Kapıları kilitleyemezsin ona,
kilit kapalı kalamaz karşısında.

Prometheus dedi ki...

bende kendi sayfamda buna benzer bişiler yazmıştım...mevsimden olsa gerek pıh

Deola dedi ki...

aşık olduuuummm.:)

ayşegül dedi ki...

ay ; darısı başımaaaa :)

Prometheus ; mevsim falan dinlemiyor benim gel git aklım yaw :P

Hayalbemol ; hesapsızım,hazırım,bekliyorum ...

denizkızı dedi ki...

aşk bence beklediğin zaman gelmez ... bevazgeçtiğin zaman gelir:)

ayşegül dedi ki...

vazgeçmediğim için mi gelmiyor yahuuu :))

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.