17 Mayıs 2009 Pazar

kerizliğime doymiyim ..


İki hafta önce Turkcell'in kampanyasından yararlanıp connect kart satın aldım. Kampanya kapsamında mininote bilgisayar hediye ettiler.Connect kart ise 4 GB kampanya formatına göre. Aldım minicik bilgisayarımı koydum çantama. ohhh her yerde internet. Yine de temkinli davranıyorum kotayı aşmiyim de ekstra para ödemiyim diye.. Emme velakin 5 gün sonra sorgulama yaptığımda ne göreyim. Kalan GB ' sıfıııırrr'. Hadi canım şaka yapıyosunuz. Eeee neymiş aslında 1 GB mış. 3G uygulaması başlayınca 4 GB olacakmış. Tamam kabul ettik. 5 günde nasıl biter 1 GB? İçeriğinde 100 bilmem kaç saat internet,400 şarkı falan fişman yazıyo. Ben video bile tıklayıp izlemedim, bırak şarkı falan indirmeyi. Eeee neymiş ? Ben ilk kullanıcı olduğumdan internete her bağlandığımda haspam güncelleme yapmışmış. nasıııı yani? benim niye bundan haberim yok? wireless kullanabildiğim yerlerde açsaydım güncelleme yapılacaksa illa ki.. Keriz miyim ben 5 günde güncellemeye giden 1 GB için 69 TL ödeyeyim? Satın aldığım ekstra işlem merkezine gidiyorum. eee güncelleme yapar tabi.. canım öperim seni ben. bunu şimdi mi söylüyosun? Yazdım sitesinden müşteri hizmetlerine.. ne kadar ciddiye alıp çözüm üretecekler merakla bekliyorum. Beni kendimi aldatılmış bir keriz gibi hissettirdikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

2 dedim gitti diyen..:

cesetizleri dedi ki...

oh yazmışsın ya bu bile yeter onlara. bangır bangır yazalım.
hatta linklerini de gönder yazdıklarının. :)
eğer telafi etmezseniz yazmaya devam edeceğim de.
hak etmişler. herkes pek uyanık arkadaş.

Adsız dedi ki...

aradılar beni cess, çözmeye çalışacaklarmış en kısa sürede,sonra dönüceklermiş bana. bekliyorum gari.. desteğin için çoookk teşekkürler tatlım :)

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.