3 Ağustos 2009 Pazartesi

here I'm ...




bambaşka hayatlardan üç kadın. farklı yaşlarda, farklı mesleklerde, farklı tarzlarda.. bir şekilde artık bir aradalar. aynı çatı altında, ortak yaşamlarda. yeni başlangıçlar beni yoruyor aslında. yeniden başlamak.. kocaman, içi dolu kelimeler. hadi deyince oluyor mu? oldu walla.. tamamen tesadüfler, belki de zamanıydı artık.

balkonlu benim odam. istediğim gibi döşedim. küçük ama sevimli. müzik setimi kurdum ilk önce. gelir gelmez eve son ses play tuşu. iflah olmaz bir radyo dinleyicisiyim. akşamları kitaplarıma gömülüyorum. içe yolculuk etmeyeli, iç sesimi dinlemeyeli çok olmuş.. taşıyor artık. dinliyorum usulca.

yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum çokça. incinmek ne kolay oysa. yalnız değilsin diyorum kendime.. nasıl da yalancısın :)

yeniden başlıyorum. düştüm. dizlerim kanadı çokça.. kabuk bağlamaya yüz tutmuşken kalktım.. yürüyorum yavaşça. evet yeniden başlıyorum..

6 dedim gitti diyen..:

beenmaya dedi ki...

""insan olmak düşmektir. kalkmaktır da..." demiş ya aslı erdoğan...

yeni başlangıçların keyifli ve güzel olsun dilerim. düşme diyemem ama çünkü her zaman düşeceğiz bunu da bilirim. ama en azından dahaz kanayıp yaralanmanı dileyebilirm :))

ayşegül dedi ki...

o kadar sıcak ve gerçek ki yazdıkların,dilediklerin benim adıma.. çok içten söylüyorum.. beni çok mutlu ettin :)) sağol beenmaya..

beenmaya dedi ki...

gerçek ve sıcak çünkü içten gelerek söylendi o kelimeler. yorum yazmak için, öylesine söylenmiş olmak için falan değil gerçekten içimden geldiği için...ve o yüzden yüreğimden çıkıp da gelip yüreğini buldu ya...

mutlu edebildiysem asıl mutluluk benim...
ve hep böyle kal emi
:)))

ayşegül dedi ki...

harikasın :) tekrar teşekkürler.. samimiyetin,içtenliğin, paylaştığın için.. hep yaparız ya.. söylemek zul gelir güzel şeyleri. nedense kötü sözler, inciten kelimeler daha kolay çıkar ağzımızdan.. bundandır paylaştığın için teşekkürüm.. hoşkal :)

MAVİ UMUT dedi ki...

Yo yo yalnız değilsin..kalkmak bişey değilde yine çelme takarlarmı korkusu kötü

ayşegül dedi ki...

illa ki olacak..dizlerdeki yaralar yine açılacak belki..ama yine iyileşecek di mi :)

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.