7 Aralık 2010 Salı

az bir sitemle..

Hatun kişi,renkli bir kişilik olarak tanımlansa da çevresindekilerce,o uçuk,
hafif kaçık hallerini paylaşmazdı herkesle.Onun o mesafeli halleri saklardı delişmenliğini.Bilseler belki sömürürlerdi vampir ruhlar onun kirlenmemiş ruhunu..Yazardı hatun kişi hep.Kısa kısa,uzun uzun..Çantasında hep bir kitabı,biterse kalakalırım ortada diye yedek kitabı,rengarenk kaplı bir büyük,
bir küçük defteri.. Gözlemler hep etrafını,hafızada kaydeder,defterciklerinde kaydeder,kirlenirse temizlesin diye ruhunu..Yazmak iyi gelir ona.. Arınır,dökülür,silkelenir hatta..Burda yazsana der birgün arkadaşı ona..Blogda..O ne ki? Web günlük..Haaa..

Keşif başlamıştır artık kendince.Hep söylenir kendine maymun iştahlısın işte diye.Bundan da sıkılır çünkü..Kurallara hep isyan eden ruhu,bunu da zorunluluk gibi hissedip kendiliğinden reddeder,uzaklaşır kimi zaman..Ama deftercikleri yine hep yanında. Arada uğrar blog denen küçük dünyasına.

Yine sıkılır hatun kişi birgün..Değiştireyim bari der bu sayfanın görüntüsünü.Belki daha çok severim.Hadi bakem bismillah  2784 blog teması inceler sabırla.Iııh bu değil,aaa bu olmaz,eee bu hiç değil.La havle bu ne sabır..Tamam bu fena değil.Nerdendi şimdi bu..Hıım galiba burdan.Du bakim tıkla şunu.İndir.Taşı şimdi oraya. Tamam şimdi kaydet.Bak bakem oldu mu..

Nasııı yanii !!! Eeee nerde bu sayfa..Uçmuş..

Biricik blogu,üstün beceriksizliği ve teknoloji özrünün  katkılarıyla sanal alemin derinliklerine itinayla gönderilmiştir artık.Kendileri şimdi uzay boşluğunda kimliksiz şekilde bir oraya bir buraya savrulmaktalar.
Her zamanki gibi imdat kolu çekilir ve canım arkadaşım dediği,biricik dostu Ümit'e yaşlı gözlerle haber edilir.Kankan yine başardı Ümit'im.Heya heya heyamolaaa..
Sen misin bana burda yazsana diyen.Al toparla bakalım şimdi.
Senin görevin (lütfen Görevimiz Tehlike müziği) canım blogumu uzayın derinliklerinden bulup çıkarman ve ona yeni bir kimlik ve görünüm kazandırman..
Bu kayıt 5 sn. sonra kendini imha edecek..

Ümit'in o iş yoğunluğunda bir de hatun kişiyle uğraşması sürerken,hatun kişi kendinden son derece emin blog arkadaşlarının,İZLE sözcüğünün altında gruplaşıp da aslında bal gibi izlemeyenlerin kendini ne kadar merak edeceğini düşünür.Bir avuç kıymetlisi vardır zaten.Onlar da mail falan atar,bişey yapar,yahu nerdesin sen der diye bekler,bekler,bekler,bekler...

Beklemese mi acaba? Herkesin işi,gücü,kendince telaşı,yaşamı var..
E tabi canım bencillik etme sen de..
(lütfen Belgin Doruk tonlaması)

Derken Ümit'in güzel haberi gelir.Helal miii? Helaaalll..Canım benim,biricik arkadaşım sana tüm blog aleminin huzurunda teşekkürü bir borç bilir yanında minnetlerimi de sunarım.Varol,nurol..


Eveeett nerde kalmıştık? Yeniden başlayalım bence..Daha az ümit ederek,bekleyerek ama.Defterin dolmasın artık hatun kişi.Al sana defter en çizgisizinden.Ama unutma kendin için,daha az ümitle..

Hadi bakem muhabbetle..

21 dedim gitti diyen..:

Avram dedi ki...

Dur hemen ( yorumlara bir süre ara verme kararımı delerek üstelik) yorum yazayım Fırçalardan nasibimi en az düzeyde almak için : Eski hali fırfırlı eteğini giymiş genç kız gibi salınıyordu ortalıkta.Sevmiştim.Yeni görüntüsü , siber ortamda faaliyet gösteren bir şirketin genel müdürünün giydiği pradadan fırlamış bir kıyafete benzemiş.Malono Blahnik marka ayakkabı da varsa şöyle 15 cm lik topuğu olanından tam olmuş demektir.Bunu da sevdim hayırlı olsun.:))

ayşegül dedi ki...

Hele sen,hele sen..Sen ki ustam deyip bağrıma bastığım.Sen ki ince belli bardakta bir demlik çayı paylaştığım.Sen ki yalnız akşamlarıma yoldaş ettiğim.Daha sayayım mı :))) Yeter mi bu kadar ajitasyon..

Ümit'e bir çok taslak verildi. Kendince bu uygun görüldü.Başım üstüne.Topuklu ayakkabılarım bu kez sayfamda değil ayaklarımda Avram Usta..Muhabbetle :))

Cengiz Hasan dedi ki...

Bu tasarım daha da güzel olmuş bence...
İçim açıldı, ruhum ferahladı :)
Hayırlı olsun efendim....

UykusuZ dedi ki...

blogumun stilini değiştirdim nası olmuş cümlesi bu kadar uzatılabilirdi :))
gayt güzel olmuş bence

beenmaya dedi ki...

valla benim bahanem falan yok öyle AVRAM USTA gibi. az ve öz; suçluyum razıyım cezama kır kalemini :/

yine, yeni, yeniden hoş geldin :)))

beenmaya dedi ki...

ha bu arada ben niye tema değiştirmiyorum kaç zamandır sanıyorsun. çünkü emin ol senden daha beceriksizleri var bu dünyada :)))

Ateş Böceği dedi ki...

:)) Hoşgeldin tekraradan,bir kerede ben uçurmuştum öyle bir dahada töbe ettim öle kendi çapımda kumdan kaleler yapıyorm

ayşegül dedi ki...

Beğenmenize sevindim Sayın Sarıca. Emme velakin bir avuç kıymetlimden biri olarak size,Belgin Doruk tonlamamla devam ediyorum siteme..:))

Efenim latife ediyorum lütfen üzülmeyiniz :))

ayşegül dedi ki...

@UykusuZ, lafı sündürmekte üstüme yoktur.teşekkürler beğenin ve paylaşımın için :)

ayşegül dedi ki...

Aaah Maya'm yaş aldıkça alınganlaşıyor muyum ne :P bakma sen bana.Azıcık şımarıklık edeyim dedim. Bu tema işi falan bana göre değil.Her eve bir Ümit lazım zannımca :)) Öperim Maya'm sımsıkı sarılıp hem de..

Cengiz Hasan dedi ki...

Bana sitem etmeyiniz lütfen... Kedilerim ve Ben blog temanızda bir sorun olduğunu ( karmakarışık karakterler karşılıyordu sayfanız bizi ) ve sizin tez zamanda onu halledeceğinizi biliyorduk zaten :)

ayşegül dedi ki...

Nasılsın böcüküm? hoşgördüm ve evet ben de tövbe ettim billahi :))

ayşegül dedi ki...

Sayın Sarıca,sanki bildiğinizi biliyordum :)) Bu arada artık bizim de bir yavru kedimiz var.Hikayesini anlatıcam bir ara.Hoşgörünüze sığınarak efenim sitemim..Bakmayınız siz bana.:)sevgilerimle..

Ümit Kurt dedi ki...

Kuşum benim :)

Ben de özürlerimi iletirim! Ama benim blogumla, bloglarla, blog âlemiyle arama bir soğukluk girmişti. Yavaş yavaş tekrar ısınıyoruz birbirimize ;)

Blog temanı da hemen halledemedim ama çok gecikmeden hallettim sanırım. Güzel de oldu. Buika'nın sesini de duyduk mu tamamdır.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Güzel ve rahat bir tasarım olmuş. İç açıcı. Bu arada defter kalem çantada kalmaya devam etsin bence. Hiç bir şey o ikilinin yerini tutmaz. Mürekkebin mavi kokusu (hele o eski sarı mavi tükenmez kalemler vardır ya...) beyaz kağıdın üstünde duran küçücük dünyalar... Sanıyorum bir yerde teknoloji de eski tatları karşılayamıyor... Acaba ilk sümer rahipleri de kalem kağıt olayını görse "Ah o çivinin kazımaları, ortaya saçılan kil kokuları, hiç bir yerde yoktur çivi ile tabletin o nezih tadı" der miydi bilemem. Nerde şu eski bayramlar gevezeliği yapanlardan olmamak adına bitiriyorum. Bloğun güzel olmuşsa da kalem ve kağıdı yalnız bırakma :)
Kendime Dair Küçük Not: İzlediğim tüm blogları gerçekten okurum. Zaten o yüzden izlerim :)

ayşegül dedi ki...

Ümit'im canım benim,zaman ayırdın ya daha ne isterim.ben de çok beğendim ayrıca.sensiz blog alemi olmaz ayrıca.hoşgeldin ayrıca.öperim, sarılırım ayrıca :))

ayşegül dedi ki...

Vuslat'cım,gerçekten kağıt,kalemle dostluğun tadı bir başka. gazeteleri,kitapları,hatta kitap özetlerini internetten okuyanlar var artık.ama dediğin gibi kağıt ve mürekkep kokusuna değişmem hiçbirini.

Notun da çok hoş:)benim hoşlanmadığım,sev beni seveyim seni mantığı.her zaman yorum bırakmasam bile mutlaka okuduğum bloglar var.ama sürekli güncellenen bloglar.izleyici sayısını artırmak için hediye dağıtan bloglar gördüm ben. tirajikomik.

hasılı istisnalar kaideyi bozmuyor Vuslat'ım.samimi olanlar bizde kalıyor zaten.öperim çok. sevgilerimle..

denizkızı dedi ki...

guzel anlatmissun haaaa ayskulll sultan :) ayni ben :)) kizma da eski tema sankim dahami bi hostu :)) haa farkettm pembe yine ;)

ama ne farkeder ...
" daha az umidle ''

ayşegül dedi ki...

Huysuzum Eylül'üm,sıkılana kadar böyle artık şekerim.tebdil-i mekanda ferahlık vardır hem.kızmam öperim :))

Zeugma dedi ki...

Birkaç gün önce geldiğimde bu tema yoktu, karanlık bişi vardı, zor okudum :))
Bu şimdiki güzel olmuş.

Güle güle kullan sevgili Ayşegül...

ayşegül dedi ki...

Kıymet verip gelmişsin ya daha ne isterim.teşekkür ederim.sevgilerimle Zeugma'cım..:)

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.