26 Mayıs 2016 Perşembe

Erken kalktım yine bugün.İşe gitme rutin hazırlığımın yaklaşık 2 saat sürdüğünü farkedeli çok oldu:) Üşenmiyorum.Yılların sanatçısıyım da halkımın karşısına bakımsız çıkmayayım diye sanki harcadığım bu çaba.Kediciğimin burnu boynuma gömülü uyumamdan sebep,uyanınca o da uyanmasın diye hemen kalkamıyorum bittabiii.. Hazreti yavaş yavaş uyandırmak gerek.İlk hareket radyomun açma düğmesine basmak.Yaşı benden büyük radyomun sesi de yeminle benden iyi :) Pencereleri, kapıları açıp içeriye tertemiz orman havasının girmesini sağladıktan sonra (evet resmen orman içinde bizim site.ömür bitmez burda.) hoop sahne hazırlığına.Savaş boyalarını sür,akşamdan ne giyeceğimi hazırlamama rağmen sabah ondan vazgeçip dolabın önünde bir elim belimde 'giycek hiçbişeyim yookk ' diye aklımdan geçirerek yine uçuşan etekli elbiseni giy,beslediğim sokak hayvanlarının mamalarını paketle,kediciğimin mamasını,suyunu kontrol et,çöpü kapıya çıkar,miden kazınsın hoop mutfağa bişeyler atıştır,balkona çık çiçeklerini sula,eee sahne saçım kaldı,hadi onu da hizaya getir..



Evin içinde fır dönüyorum,sanırsın 5 çocuklu çalışan kadın,hem evi çekip çeviriyor,hem de işine yetişiyor :)) 

Kızım üniversiteyi kazanıp başka bir şehire gittiğinden beri aklımca hayatımı hızlı çekim yaşamaya çalışıyorum ki yalnızlık hissetmeyeyim.Ah ne kadar meşgulüm diyeyim ki kafamda bişeyleri kurmayayım.Sabah yaptıklarımı akşam neden mi yapmıyorum? Ama şekerim çok meşgulüümmm :) Aklımca işte..

Bin şükür bugün de sağlıkla uyandım.Haydi muhabbetle ..



6 dedim gitti diyen..:

Zeugma dedi ki...

Yaşadığın hayatı olumlayarak anlatman ne güzel.
Gözümün önüne geldi hepsi. Kedinle olan sevi bağın muhteşem :)
Camı açınca içeriye orman havası dolması herkese kısmet olmaz, maşallah diyeyim :)
Her şeyin başı sağlık aslında. Ruh ve beden sağlığı bir arada...
Keyifle ve huzurla geçen nice günlerin, yılların olsun Ayşegülcüm...
Sevgiler...

ayşegül dedi ki...

Amin canım benim.Hepimizin ağzının tadı yerinde olsun.Gönlüne sağlık. Sevgilerimle :)

bilge dedi ki...

oO sabah koşturmacalarını 14 aralıktan itibaren bitirmiş bulunuyorum 36 yıldır anlattığın gibi koşturmacalarım oldu..ama şimdi iyimi değil koşturmalar insanı enerjik yapıyor ama her gün işe gidecekmiş gibi sabah 6 da kalkıyorum kedim de benim le uyanıyor..yine aynı tempoda yapıyorum her şeyleri eskisi gibi işe yetişecek gibi sağlıklı olalım koşturalım yaşamın ta kendisi ayşegülcüğüm sevgiler..

ayşegül dedi ki...

Tam da dediğin gibi Bilge'cim.Sağlıklı olalım,koşturalım.Allah bugünümüzü aratmasın.Sevgilerimle :)

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Bu ahvalde size kolay gelsin demekten başka elimden bir şey gelmiyor... kolay gelsin.:)
Sevgiler

ayşegül dedi ki...

Zaman ayırıp sayfamı ziyaret etmeniz bile büyük incelik.Gönlünüze sağlık Mehmet Bey.Sevgilerimle :)

YASAL UYARI

Bu blogtaki yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilmeden kopyalanması,yayınlanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa aykırıdır ve suç unsuru oluşturur.